Περι…

Το i-Trader.net είναι ένας ιστότοπος παρακολούθησης και καταγραφής των εκτιμήσεων / προβλέψεων μας  σχετικά με τις παγκόσμιες  χρηματοοικονομικές αγορές. Στα πρώτα στάδια της επαναλειτουργίας του θα πραγματεύεται κυρίως με την Ελληνική και (περιστασιακά με την) Κυπριακή αγορά  καθόσον οι δυο αυτές αγορές ευρισκόμενες επί μακρόν σε long term bear trend εκτιμάται οτι θα δώσουν ευκαιρίες καταγραφής μεγάλων κεφαλαιακών κερδών στο μέλλον, όταν ανακάμψουν.

Στο i-Trader.net παρακολουθούμε την πορεία των κυριότερων  Δεικτών και χρηματοοικονομικών προϊόντων (Μετοχές, Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφάλαια, Συνάλλαγμα, Εμπορεύματα και Ομόλογα) στους κυριότερους χρονικούς ορίζοντες, ήτοι:

Μέγα-μακροπρόθεσμο, Μακροπρόθεσμο, Μεσοπρόθεσμο και Βραχυπρόθεσμο!

Την παρούσα περίοδο (Άνοιξη 2013) το i-trader.net ανασχεδιάζεται  και το περιεχόμενο του συμπληρώνεται σταδιακά τόσο με εκπαιδευτικά άρθρα όσο και με αναλύσεις, με στόχο στην πλήρη έκδοση και λειτουργία του, να μετατραπεί σε συνδρομητικό site (έναντι μιας μικρής μηνιαίας συνδρομής, ανάλογα με το επίπεδο πρόσβασης) ανάλυσης των αγορών,  αλλά και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ επενδυτών και traders.

Όραμα μας να παρέχουμε  στα μέλη μας τα εφόδια και τη γνώση, απόκτησης οικονομικής ελευθερίας μέσω της ενασχόλησης με τις αγορές!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, η περιήγηση στις συνδρομητικές ενότητες θα είναι ελεύθερη στα Βασικά μέλη του i-Trader (Βασική (δωρεάν) Συνδρομή.)

Για να έχετε δωρεάν πρόσβαση εγγραφείτε με κλίκ στο λίνκ:

Εγγραφείτε Εδώ

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το i-trader.net

The i-Trader .net team!

Σημ. Η περιήγηση του site, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης και της ρήτρας Αποποίησης Ευθύνης!